Kippendijen met citroen en feta

Informatie

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de barbecue op 200 graden en sluit deze.
  2. Maak een marinade van 3 eetlepels olijfolie, honing, citroensap, zout en cayennepeper.
  3. Leg de stukken kippendij in een aluminiumschaal en masseer de marinade in de kip. Laat een uur afgedekt rusten. Voeg de knoflookteentjes, citroenpartjes en de rozemarijn toe.
  4. Zet de kip 40 minuten in de barbecue tot een kerntemperatuur van 70 graden en de citroenen bruine randjes krijgen. Kruimel intussen de feta over de sla, giet er straaltjes olijfolie over en bestrooi dit met peterselie. 5. Serveer de kip met salade en brood.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 625 KCAL (2625 KJ). EIWIT: 52 G. VET: 43 G (WAARVAN 26 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 7 G.