Onze producten

Rundvlees

Het vlees komt van het Verbeterd Roodbont ras, het Belgisch Witblauw en de Blonde d’Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met een befaamde fijne structuur.

Varkensvlees

Boerderij de Heyde Hoeve is dé boerderij waar Slagerij Traiteur van Hoof het varkensvlees halen. De reden hiervoor is simpel. Op de Heyde Hoeve hebben ze gekozen voor het duurzaam houden van varkens.

Kip & gevogelte

Slagerij Traiteur van Hoof werkt alleen met het allerbeste vlees. Wij streven naar goede leefomstandigheden waarmee perfecte kwaliteit en smaak kan worden nageleefd.

Gourmetschotels

Bij Slagerij Traiteur van Hoof kunt u heerlijke en diverse gourmetschotels bestellen. Ze worden met zorg samengesteld zodat er voor iedereen in elke prijsklasse keuze is.

BBQ-pakketten

Geen gedoe meer, u kunt zelf kiezen welke vleessoorten u op de barbecue wilt. Wij van Slagerij Traiteur van Hoof stellen mooie en diverse bbq-pakketten samen voor ieder wat wils.

Kant-en-klare maaltijden

De beste manier om van onze heerlijke producten te genieten, is natuurlijk aan de hand van een met zorg bereide kant-en-klare maaltijd.

Life is too short to eat bad prepared food.

Slagerij Traiteur van Hoof wil met zijn kant-en-klare maaltijden inspelen op de vraag van nu; een kwalitatieve en gezonde maaltijd zonder het gedoe van koken.