Wie zijn wij?

Slagerij Traiteur Jager & van Hoof is een slagerij en traiteur waarbij kwaliteit en de ambacht van vroeger, maar met de trends van nu, voorop staat.

Zelfde zaak, nieuwe naam

Keurslagerij Klaas van Hoof in winkelcentrum Vaartbroek gaat in 2021 verder als slagerij Traiteur Jager Van Hoof. Koen Jager, een vertrouwd gezicht, is toegetreden tot de zaak.

Op de naamsverandering na verandert er niets voor u, de klant. Met de toetreding van Koen zijn we klaar voor de toekomst en om u optimaal te kunnen blijven bedienen. In 2007 begon Koen al als weekendhulp, waarna hij de slagersvakschool en diverse cursussen en stages succesvol afrondde. Met een diploma chef slager op zak keerde hij in oktober 2018 terug op het oude nest, met de ambitie ooit een eigen zaak te beginnen.

Klaas van Hoof is al ruim 19 jaar eigenaar van Keurslagerij Klaas van Hoof. Sinds een jaar houdt hij zich ook als compagnon bezig in het bedrijf 040Meat, samen met Theo van Tuijl. Zij produceren gehaktstaafjes voor worstenbroodjes en gehaktproductspecialiteiten voor bakkers en collega-slagers.

Samen staan klaas en Koen klaar voor het vertrouwde kwaliteit bij Slagerij Traiteur Jager van Hoof

Slagerij Traiteur Jager Van Hoof blijft het adres voor kwaliteit in vlees en vleesspecialiteiten, mét het vertrouwde enthousiaste team.

Ons team

Opzoek naar een uitdagende baan?

Bekijk hier onze actuele vacatures